2017?

Aeg võtta kokku aasta 2017. Mulle tundub, et mida vanem oled, seda kiiremini aastad mööduvad? Igatahes, Mida ma tahan teha/saavutada/osta 2017 aastal? vastused on siin. 

  1. . Uus kaamera- jah! Uus telefon- jah! Mõlemaga ka väga rahul 😊 
  2. Reisida- ✔ Aprillis käisin Türgis ja detsembris Egiptuses 🌴
  3. Saaremaal sai loodust nauditud ning ka mandrimaal, Pepsi ääres natuke ringi sõidetud. 

  4. Mu elu kõige tervislikum aasta ilmselt üldse, sportlikum vist kahjuks mitte. Uuel aastal uue hooga!
  5. Pereringis saabus 20's sünnipäev nagu ikka, see aasta 'põidlad pihus' tuleb ehk 21'ne bday koos pisikese peoga 🎉 we'll see! 
  6. Oma uut kaamerat õppisin küll kasutama jne, sel aastal ehk aega, et ka töötlemist rohkem harjutada. 
  7. Kooliga on nii ja naa, vahel hästi vahel pole üldse midagi. Tasa ja targu ikka üritan koguaeg edasi! Pärisload sain kätte!
  8. Tööl ei käinud, raha ei teeninud. Võibolla see aasta..  

  9. Kontserditel sai käidud ja üritusi külastatud, teatrit vaadatud.  Näiteks Brennan Heart, Küberrünnak & Karmo, Orinõmme retrodisko, ''Homme on täna,'' ''Ajujaht'' jne. 
  10. Uusi asju proovisin, arenesin ehk ka natuke, õppisin, abistasin ja armastasin. Näiteks 2017 aastal oli mul esimene operatsioon, käisin doonoriks esimest korda, õppisin longboardiga sõitma, külastasin kahte välisriiki esimest korda, kus sõitsin kaamli ja atvga  esimest korda, leeritud sain ka sel aastal. 
Üldiselt ei tekita 2017 aasta mingeid tundeid minus. Neutraalne aasta oma heade ja mitte nii heade mälestustega, emotsioonidega ja tegemistega. Nüüd aga, bring it on 2018! 


Marii Magus

No comments: